Πρόγραμμα υποτροφιών σε Έλληνες σπουδαστές για μεταπτυχιακές σπουδές

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα υποτροφιών σε Έλληνες σπουδαστές για μεταπτυχιακές σπουδές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ινστιτούτου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Έρευνας της Ινδίας  (Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain Institute of Management and Research)»

 

Το Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Έρευνας, στο Mumbai της Ινδίας (Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain Institute of Management and Research) χορηγεί υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Έλληνες σπουδαστές για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2015.

 

Το Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain, Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Έρευνας, της Ινδίας Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain Institute of Management and Research” (Bhavan’s Campus, Munshi Nagar, Dadabhai Road, Andheri (W), Mumbai 400 058, India, τηλέφωνο +91 22 2623 0396/ 2401/ 7454, fax +91 22 2623 7042, http://www.spjimr.org) είναι από τις αρχαιότερες και από τις δέκα (10) καλύτερες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων στη χώρα και από τις είκοσι (20) κορυφαίες στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Συνεργάζεται με κορυφαίες παγκόσμιες Σχολές Διοίκησης και φοιτητές του έχουν πρόσφατα λάβει μέρος σε εξειδικευμένα προγράμματα στη Σχολή του Cornell Johnson, του MSU, του Πανεπιστημίου του Maryland και του Πανεπιστημίου του Texas στο Austin, Η.Π.Α. Κέρδισε το Βραβείο GMAC (Graduate Management Admission Council)Team MBA του 2012 διότι ψηφίστηκε ως η πρώτη Σχολή παγκοσμίως σε θέματα Διαχείρισης Εκπαίδευσης με κοινωνική εμβέλεια.

 

Το Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain,  Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Έρευνας, της Ινδίας Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain Institute of Management and Research” εκτός από τις διακόσιες σαράντα (240) θέσεις για τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2015, για τις οποίες λαμβάνει 20.000 αιτήσεις, διαθέτει άλλες τριάντα έξι (36) θέσεις για αλλοδαπούς στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων – PGDM Program (αντίστοιχο του MBA). Αλλοδαποί σπουδαστές που έχουν συγκεντρώσει βαθμολογία GMAT σπό το 2010 και εντεύθεν δικαιούνται να υποβάλλουν αίτηση για αυτές τις τριάντα έξι (36) θέσεις.

Όλοι οι συμμετέχοντες στα Μεταπτυχιακά αυτά Προγράμματα (MBA) τα τελευταία 30 έτη έχουν δεχθεί προτάσεις εργασίας πριν την αποφοίτησή τους.

Για περίπου USD 20K για δύο χρόνια, το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο οικονομικά  προγράμματα στο κόσμο.

 

Τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει το Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Έρευνας, της Ινδίας Bharatiya Vidya Bhavan’s S.P. Jain Institute of Management and Research” έχουν ως εξής:

 

-Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοίκησης περιλαμβανόμενης «Αξία για  Αξία».

-Παγκόσμια αναγνώριση για την Abhyudaya:Ταμείο GMAC MET και DOCC:Ομαδικά Βραβεία Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

-Τρεις ξεχωριστές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης: στον κοινωνικό τομέα, στον τομέα των επιχειρήσεων και στο εξωτερικό.

-Ισοτιμία με κορυφαίες παγκόσμιες σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων για δυνατότητα συνέχισης σε πιο εξειδικευμένα προγράμματα μαθημάτων στο εξωτερικό.

-Βρίσκεται στην καρδιά του Mumbai, εμπορική πρωτεύουσα της Ινδίας.

-Υποτροφίες για οικονομικά αδύναμους υποψηφίους.

 

Οι υποτροφίες που χορηγούνται καλύπτουν τα δίδακτρα μέχρις ύψους δεκαοκτώ χιλιάδων δολαρίων Η.Π.Α. (USD 18,000.00).   

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης η 31η Μαρτίου 2013.    

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα  http://www.spjimr.org/pgdm

 

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal