Αθήνα: Μάρκετινγκ και αγροτική παραγωγή

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 22 Δεκέμβριος, 2012 - 13:00 to 15:00

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) διοργανώνει στο πλαίσιο του Money Show της Αθήνας, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, 13:00-15:00 στο Ξενοδοχείο "Hilton", εκδήλωση με θέμα «Ανασυγκροτώντας την αγροτική παραγωγή: ο ρόλος του μάρκετινγκ και των επώνυμων προϊόντων».

Τη συζήτηση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο κ. Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο κ. Π. Θεοδωρίδης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Κ. Πιστιόλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανίας ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας Α.Ε. – AGRINO, ο κ. Θ. Δούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΒΙΓΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ Α.Ε.Β.Ε θυγατρική επιχείρηση του ομίλου VIVARTIA-ΔΕΛΤΑ, ο κ. Δ. Βαλασσάς, Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου – ΖΑΓΟΡΙΝ, ο κ. Α. Γκουσιάρης, Παραγωγή και Τυποποίηση Μελιού και Βιολογικών Προϊόντων Τομάτας, και ο κ. Τ. Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών «ΝΗΛΕΑΣ».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των μεγάλων αναπτυξιακών δυνατοτήτων και των πολλών επιχειρηματικών ευκαιριών που υπάρχουν στην αγροτική παραγωγή, η οποία με τη συμβολή του σύγχρονου μάρκετινγκ μπορεί να συντελέσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας και στη βελτίωση του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας μας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Πηγή: epixeiro.gr

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal