Τρεις ελληνικές παρουσίες στη shortlist των Sony World Photography Awards 2013

Ανακοινώθηκαν από την εταιρεία οι λίστες των προκριθέντων για τις κατηγορίες Επαγγελματιών, Open και Νέων, των Βραβείων Sony World Photography Awards 2013, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και τρεις Έλληνες.

Πρόκειται για τους Julia Anna Gospodarou στην κατηγορία Αρχιτεκτονική, Άγγελος Τζωρτζώνης στην κατηγορία Επικαιρότητα και Αχιλλέας Γεωργαλλίδης στην Κατηγορία Πολιτισμός.

Συνολικά, κατατέθησαν περισσότερες από 122.000 συμμετοχές από 170 χώρες, ο υψηλότερος αριθμός συμμετοχών από ποτέ

Τα έργα των φιναλίστ φωτογράφων (δεν περιλαμβάνονται οι τρεις Έλληνες) θα φιλοξενηθούν στο Somerset House στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της έκθεσης Sony World Photography Awards Exhibition, από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 12 Μαΐου. Οι φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στον ετήσιο τόμο των Βραβείων Sony World Photography Awards 2013.

Οι νικητές των κατηγοριών Open και Νέων θα ανακοινωθούν στις 19 Μαρτίου.

Οι νικητές της Κατηγορίας Επαγγελματιών καθώς και ο νικητής του περίφημου βραβείου L’Iris D’Or και του τίτλου "Επαγγελματίας Φωτογράφος της Χρονιάς" του διαγωνισμού Sony World Photography Awards θα ανακοινωθούν σε μία τελετή απονομής, μαζί με ένα γκαλά, στο Λονδίνο, στις 25 Απριλίου. Το βραβείο L’Iris d’Or συνοδεύεται από χρηματικό βραβείο ύψους 25.000 δολαρίων, ενώ ο τίτλος του "Φωτογράφου Open της Χρονιάς" συνοδεύεται από χρηματικό βραβείο ύψους 5.000 δολαρίων. Όλοι οι νικητές, συμπεριλαμβανομένων και των νικητών των επιμέρους κατηγοριών, θα λάβουν εξοπλισμό οπτικής απεικόνισης τελευταίας τεχνολογίας από τη Sony.

Πηγή: http://www.emea.gr/

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal