Πάτρα: «2oForum Ενέργειας»

Το 2ο Forum Ενέργειας διοργανώνεται από την ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ και την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με Συνδιοργανωτή το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος. Κεντρική θεματική ενότητα του «2ου Forum Ενέργειας» θα είναι η «Εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος σε περίοδο κρίσης». Θα συζητηθούν θέματα όπως:

• Ενεργειακή Κατανάλωση Κτιρίων στον Ιδιωτικό Τομέα: Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Προεκτάσεις

• Ενεργειακή Κατανάλωση Κτιρίων στο Δημόσιο Τομέα: Οικονομία και Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Ευρείας Κλίμακας

• Βιομηχανική Παραγωγή: Δικαιώματα Εκπομπής Ρύπων και Αγορά Ενέργειας

• Ανασυγκρότηση Πρωτογενούς Τομέα: Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Προεκτάσεις

• Η απάντηση της Πάτρας στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και του Ευρωπαϊκού Στόχου 20-20-20

• Εταιρικές παρουσιάσεις.

Στο «2oForum Ενέργειας» θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου εκθεσιακό τμήμα με τη συμμετοχή σημαντικών φορέων και επιχειρήσεων που αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών, αναπτυξιακών και καινοτόμων δραστηριοτήτων στον χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας.

Σημαντική εκθεσιακή παρουσία θα υπάρχει και από την ερευνητική δραστηριότητα, με την ανάπτυξη σε ειδικό χώρο της έκθεσης δώδεκα επιστημονικών πόστερ με Ενεργειακές Καινοτομίες του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα βίντεο από όλες τις ομιλίες του «2ου Forum Ενέργειας» θα φιλοξενηθούν on demand, στο Διαδικτυακό Εκθεσιακό Κέντρο (VEC) του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» που λειτουργεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.virtualexpocenter.gr. Διαρκής ενημέρωση για την εκδήλωση παρέχεται και από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης στο www.forumanaptixis.gr.

Το «2o Forum Ενέργειας» πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ και με Χορηγούς τις εταιρείες ΑΔΕΠ ΑΕ, UNISOL ΑΕ, ΑΠΛΟΠΟΛΙΣ ΑΕ, ΔΥΝΑΜΟΧΡΩΜ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΣΤΗΡ».

Αρχεία: 

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal