Διπλός διαγωνισμός (συσκευασίας και βιομηχανικού σχεδιασμού) από την BiC

Με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής καινοτομίας και την υποστήριξη της νέας γενιάς στην Ελλάδα, η BiC προχωρά από τις 9 Μαΐου έως τις 7 Ιουλίου 2013 στη διοργάνωση του Διαγωνισμού Σχεδιαστικής Καινοτομίας «Ελληνικά μυαλά ξυράφια!», αναζητώντας να βρει και να φέρει σε επαφή με την ομάδα του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης τα καλύτερα και πιο δημιουργικά μυαλά της χώρας μας, απευθυνόμενη στον νέο σχεδιαστή, δημιουργό, γραφίστα και εικαστικό που θα ήθελε να οραματιστεί μαζί της.

Δυνατότητα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν οι νέοι από 18 έως 28 ετώνσπουδαστές ή απόφοιτοι σχολών Βιομηχανικού, Προϊοντικού, Διακοσμητικού, Γραφιστικού και Εικαστικού σχεδιασμού ή συναφών εικαστικών, εφαρμοσμένων και τεχνολογικών σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι σχεδιαστές καλούνται να καταθέσουν το σχέδιό τους μέσω της ειδικής ιστοσελίδας www.bic-ellinika-myala-xyrafia.gr, για να κερδίσουν 6 μήνες απασχόλησης στο Παγκόσμιο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC®στην Αθήνα!

Από το 1974 έως σήμερα, η BiC εξελίσσει τα ξυριστικά της στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης που λειτουργεί στην Ελλάδα, όπου εξειδικευμένοι επιστήμονες εργάζονται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας των ξυριστικών BiC®, αναπτύσσοντας δεκάδες διαφορετικές πατέντες μόνο την τελευταία 10ετία. Η ελληνική ψυχή των ξυριστικών BiC® είναι παρούσα σε διεθνές επίπεδο, καθώς το 77% των ξυριστικών BiC® που πωλούνται παγκόσμια, παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε 153 χώρες, συνεισφέροντας σημαντικά στην ελληνική οικονομία.

Πηγή: StartUp.gr

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal