Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Δομή: 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ 3181/2-8-2018 τ. Β΄). Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στην Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.).

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. για τη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ορίζεται σε τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) υποχρεωτικά μαθήματα, δύο (2) μαθήματα επιλογής, εκπόνηση πρακτικής άσκησης κατά το 3ο εξάμηνο και εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας κατά το 4ο εξάμηνο σπουδών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την δια ζώσης εκπαίδευση και τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Ε.Ι. της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά το διάστημα έως και 28/9/2018.

Οι πτυχιούχοι του Προγράμματος μοριοδοτούνται στους πίνακες Ειδικής Αγωγής.

Ιστοσελίδα Προγράμματος http://pmsamea.uop.gr/


Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal