ΘΕΣΕΙΣ Manager/Administrator σε ερευνητικά προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Δομή: 

ΘΕΣΕΙΣ Manager/Administrator σε ερευνητικά προγράμματα

στο Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  • Απόφοιτοι Σχολών που υποχρεωτικά κατέχουν δίπλωμα / πτυχίο / μεταπτυχιακό τίτλο Πληροφορικής / Μηχανικού Πληροφορικής ή ισοδύναμο.

Προφίλ του εργαστηρίου και σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.aiia.csd.auth.gr. Οι θέσεις χρηματοδοτούνται από προγράμματα τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για την θέση manager απαιτούνται γνώσεις και ενδιαφέρον για διαχείριση προγραμμάτων (προγραμματισμός εργασιών, παρακολούθηση εκτέλεσης και κατανάλωσης πόρων, συγγραφή παραδοτέων, τριμηνιαίοι και ετήσιοι οικονομοτεχνικοί απολογισμοί, consortium agreement, διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων) και πολύ καλή γνώση Office, Αγγλικών. Επιθυμητή η γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων.

Για τη θέση administrator (διαχειριστή) απαιτούνται γνώσεις και ενδιαφέρον για διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων (π.χ. SQL, Windows Server & Active Directory, δίκτυα & διαχείριση, επιλογή/επισκευή hardware, web Development, Linux, scripting languages).

Θα προτιμηθούν υποψήφιοι που μπορούν να αναλάβουν τα δύο παραπάνω αντικείμενα ταυτόχρονα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μόνο πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα πρέπει να στείλουν τα βιογραφικά τους με φαξ ή με e-mail (προτιμητέο) στον:

 

Καθηγητή Ιωάννη Πήτα

Τμήμα Πληροφορικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 54124,

Τηλέφωνο: +30-2310-996304

e-mail: pitas@aiia.csd.auth.gr

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal