Δωρεάν Διαδικτυακό Μάθημα (e-learning) ΒΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΦΥΣΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Δομή: 

Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής, στο πλαίσιο προγράμματος χρηματοδοτούμενου από το Πράσινο Ταμείο, προσφέρει δωρεάν διαδικτυακό μάθημα (e-learning) για την αξιοποίηση του περιβαλλοντικού τουρισμού.

Το μάθημα, διάρκειας 5 εβδομάδων (70 ωρών), απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε εκπαιδευτικούς, ΜΜΕ, στελέχη ΟΤΑ, οργανώσεις κοινωνίας πολιτών, φοιτητές, και επαγγελματίες τουρισμού και περιβάλλοντος, ενώ χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής.

 Θα αναλυθούν το γενικό πλαίσιο και τα χαρακτηριστικά του βιοτουρισμού, ο τουρισμός ως όχημα για την περιβαλλοντική προστασία, η καινοτομία και οι επιχειρηματικές δράσεις στον βιοτουρισμό, και παραδείγματα re-branding του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και διεθνώς.

 Έναρξη μαθήματος: 19 Νοεμβρίου 2018              Λήξη μαθήματος: 21 Δεκεμβρίου 2018

 Εγγραφές πραγματοποιούνται στον σύνδεσμο https://elearning.biopolitics.gr μέχρι 16 Νοεμβρίου 2018

 Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής, πρωτοπόρος στην περιβαλλοντική εκπαίδευση διεθνώς, έχει 15ετή εμπειρία στον χώρο της ηλεκτρονικής μάθησης, με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 6000 από 139 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://biopolitics.gr/biowp/education/bio-education-international-university-bio-environment-u-b-e/

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal