ΔΑΣΤΑ - ΜΟΚΕ ΤΕΙ Πάτρας | Διαγωνισμός Καινοτομίας

Δομή: 

ΔΑΣΤΑ - ΜΟΚΕ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

“ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ”

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business!

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: 5/7/2013

 

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του ΤΕΙ Πάτρας διοργανώνουν για πρώτη φορά Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων, οι οποίες υλοποιούνται στα πλαίσια του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013) και συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους, προκειμένου να ενισχύσει και να υποστηρίξει τους φοιτητές και απόφοιτους του Ιδρύματος στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και στην ανάληψη επιχειρηματικής δράσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι φοιτούντες και απόφοιτοι φοιτητές όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Πάτρας. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος είτε μεμονωμένα, είτε σε ομάδες το πολύ πέντε ατόμων, ένα μέλος εκ των οποίων θα είναι υποχρεωτικά φοιτητής του ΤΕΙ Πάτρας. Τα υπόλοιπα μέλη μπορεί να είναι φοιτητές άλλων ιδρυμάτων ή απόφοιτοι – επαγγελματίες. Όταν συσταθούν οι ομάδες θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στον ιστότοπο της ΔΑΣΤΑ. Οι έξι (6) καλύτερες ιδέες θα βραβευτούν. Το είδος των βραβείων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι φοιτητές των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια διακριθούν εκτός από το χρηματικό έπαθλο ή τον έπαινο που θα λάβουν, θα προταθούν να συμμετέχουν και σε επιδοτούμενο πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με τίτλο «Κυψέλες Επιχειρηματικότητας». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη νέων που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας μέσω εντατικής επιχειρηματικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων, καθώς και στην υποστήριξή τους για να πραγματοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: 5/7/2013

Υποβολή πρότασης

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal