Δημοσκόπηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας και εκπαίδευσης.

Αγαπητέ Φοιτητή, Αγαπητή Φοιτήτρια,

 

 

Καλως ήρθατε στην ετήσια μας έρευνα trendence Graduate Barometer Europe (GBE) 2013 - Ευρωπαϊκή Έκδοση. Η έρευνα διεξάγεται μέσω διαδικτύου μέσα από μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

 

Για να συμμετάσχετε παρακαλώ πατήστε  τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.trendence-gradbarometer.eu

 

Το Ίδρυμά μας είναι ένα από τα περισσότερα από 1000  πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο trendence Graduate Barometer, τη μεγαλύτερη δημοσκοπική έρευνα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την εκπαίδευση. Οι ερωτήσεις που καλείσθε να απαντήσετε αφορούν το πόσο ικανοποιημένοι είστε από  τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας σχετικά με τη μελλοντική σας καριέρα. Η δημοσκόπηση συγκεντρώνει τις απόψεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη και διερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελέσματων των φοιτητών στην Ευρώπη.  Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ακόλουθα βραβεία:

 

* 5 x Amazon κουπόνια 500 Ευρώ το καθένα

* 10 x Amazon κουπόνια 200 Ευρώ το καθένα

 

 

Η δημοσκόπηση διενεργείται με τη σύμπραξη του ερευνητικού μας συνεργάτη, του Ινστιτούτου trendence. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία προστατεύνται πλήρως νομικά.

 

Με εκτίμηση, ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

 

 

Δρ Κουτσογιάννης Κων/νος

Υπ. Γραφείου Διασύνδεσης

        TEI Πάτρας

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal